International Conference on Geo-Spatial Technologies and Resources -GTER 2022

The 2022 international conference on Geo-spatial Technologies and Earth Resources (GTER 2022) will be held at the Hanoi University of Mining and Geology (HUMG), a leading educational institution with 55-year experience in higher education, training, and scientific research in the field of Geo-spatial technologies and Earth resources, Mining, Geology, etc, in October 2022.

The GTER 2022 is expected to be a good opportunity for all the participants to explore our beautiful country, Vietnam with such famous tourist destinations as Ha Long Bay, Sapa, and Trang An. You will definitely have a great time with our picturesque country, hospitable people, and favorable weather here.

We welcome your full papers on the corresponding related issues and your participation at the GTER 2022 may be under individual paper presentations, round table discussions, and posters. All accepted papers will be included in 2 books published by SPRINGER publisher. Besides, several papers will be selected for publishing in a journal indexed in Scopus or Web of Science.

We look forward to meeting you all at the GTER 2022, in Hanoi, Vietnam in October 2022.

Rector of HUMG

Prof. Tran Thanh Hai